INTERCAM Broker d’Assurance consultantul tau in asigurari.

Maritime si Aviatice

www.intercam.ro

INTERCAM Bridge to Life

Polita de asigurare a navelor comerciale fluviale, de pescuit si a altor ambarcatiuni, instalatii si utilaje plutitoare asimilate navelor (NFA)

Asigurarea navelor comerciale fluviale acopera daunele materiale datorate unui accident acoperit prin una din conditiile de asigurare specifice. Sunt asigurabile navele fluviale comerciale, navele de pescuit si alte ambarcatiuni, instalatii si utilaje plutitoare asimilate navelor fluviale, inregistrate in Romania. Asigurarea poate fi incheiata in una din conditiile de asigurare A, B, C (conform Institute Time Clauses Hulls).

Aceste acoperiri sunt:

– Conditia A care acopera: pierderea totala, pierderile si avariile la nava, contributia la cheltuieli pentru avaria comuna si salvare, raspunderea pentru daunele rezultand din coliziunea navei asigurate cu alte nave, instalatii portuare sau alte obiecte fixe sau plutitoare si cheltuielile decurgand din acestea;

– Conditia B acopera: pierderea totala a navei, contributia la cheltuieli pentru avaria comuna si salvare, raspunderea pentru daunele rezultand din coliziunea navei asigurate cu alte nave, instalatii portuare sau alte obiecte fixe sau plutitoare si cheltuielile decurgand din acestea;

– Conditia C acopera: pierderea totala a navei si cheltuieli de salvare; Pentru asigurarea navelor fluviale trebuie urmarite cateva elemente: nume, pavilion, an de constructie, felul si tipul navei, descrierea corpului si motorizarii, magazii, pescajul, puntea, precum si santierul naval constructor. De vazut fisa Inspectiei Tehnice. In mod special se pot asigura (diferit fata de alte companii de asigurare) si mijloacele fixe si circulante ce fac parte din dotarea suplimentara a navei. Acest tip de asigurare se adreseaza companiilor ce detin nave fluviale, precum: regii autonome, asociatii ale transportatorilor fluviali, companii de turism, santiere navale, etc.

Contact

Adresa: Str. Verii Nr. 10, Sector 2 Bucuresti

E-mail: intercam@intercam.ro

Telefon: 021-210.67.10